Lobkes 5 Seizoenen

Een nieuw begin

Het wordt weer eens tijd voor een nieuwsbrief, nou ja een blog, met de intentie dit weer veel vaker te doen.

Mailchimp heeft mijn mailinglijst niet meer dus begin opnieuw, nou ja ook goed na al die jaren.

Nu zet ik mijn blogs gewoon op mijn site en deel via social media als er weer een nieuwe is.

Ik heb de afgelopen periode veel tijd besteed aan het koken met kinderen met daarom heen veel coördinerende taken, zo van genoten, maar er voelt ook weer een tijd voor wat meer ruimte. Ruimte voor mijn eigen yoga beoefening bijvoorbeeld, meer verdwaal dagen inlassen en spontane acties.

Ook ben ik  mijn eigen bloesemremedie gaan maken, waarvoor ik een fantastische cursus heb mogen volgen in Frankrijk. Ik maak al jaren mijn eigen oliën en kook veel met bloemen, maar om nu ook een eigen bloesemremedie te kunnen maken voelt als een mooie verrijking. Hier volgt later meer over.

Deze zachte manier van werken past bij mij, is niet minder effectief, maar is geen pleister op de wond. Het heelt zacht van binnenuit, als jij het de ruimte geeft.

Ik heb nu mijn tweede jaar afgerond van de opleiding tot Cranio sacraal therapie en ik ben elke keer nog verrast met de effecten die het heeft. Ik vind het een feest een uur lang jouw lichaam uit te nodigen te verzachten en voelen wat het nodig heeft. Vanuit ontspanning en de stilte. Samen duiken we in het helende veld van deze prachtige vorm van lichaamswerk.

Een combinatie met een ontspanningsmassage of reiki kan het lichaam soms helemaal het gevoel geven dat het gezien en geheeld wordt.

Samen met een wekelijkse yogales kan het niet anders dat het lichaam zichzelf gaat helen op veel vlakken, je meer bewustzijn krijgt wat je nou echt daadwerkelijk nodig hebt en daar ook de stappen voor zet en je meer tevredenheid en liefde kan voelen.

Ik zal de komende periode meer evenementen organiseren alleen en met anderen om dit te bekrachtigen, zowel voor mezelf als mijn medemens, jij dus.

Dus vandaar mijn extra kopje op de site evenementen, hou het in de gaten, heb zo het gevoel dat er het komende half jaar veel leuke dingen gaan bijkomen.

Vanaf 22 augustus is mijn praktijk weer open en vanaf 28 augustus zijn er weer yogalessen.

Kijk voor mogelijkheden op de andere pagina’s van mijn website en sluit aan bij wat bij jou past op dit moment. Ik verwelkom je graag.

Heb een fijne zomer.

Liefs Lobke

Deel deze blog:

Nog niet uitgelezen? Er is nog meer!

Een nieuwjaar

Ja ineens werd daar wat tijd gemaakt voor deze nieuwsbrief. Zittend achter de laptop even de tijd aan mezelf voelde de inspiratie een nieuwsbrief te

Lees verder »