Lobkes 5 Seizoenen

Kinderen en yoga

Wat heb ik jou en je kind te bieden?

Ik werk vanaf mijn 14e met kinderen. Na de SPW en SPH met specialisatie 0-10 jaar eerst een zij stapje gemaakt in het bedrijfsleven, maar al snel mijn weg terug naar kinderen gevonden.

Kinderen zijn mijn passie, de basis van waar er veel te ontwikkelen is. Wij als ouders doen ons best de kinderen optimaal te ondersteunen, maar wat een klus is dit in deze veelzijdige en drukke wereld. Welke waarden en normen willen we onze kinderen meegeven, waar ligt onze verantwoordelijkheid en waar geven we kinderen de ruimte?

Na het runnen van een eigen kinderdagverblijf en het opvoeden van 2 eigen kinderen die nu pubers zijn, heb ik een hoop ervaring opgedaan in het aanvoelen van kinderen, testen wat bij elk afzonderlijk kind past en afstemmen met de ouder en/of verzorger, zodat eenieder zich gehoord en gezien voelt.

In mijn opvang had ik veel te maken met hoog gevoelige kinderen en merkte dat deze wereld veel kinderen onrustig en angstig maakt. De invloed van voeding, warmte en begrenzing speelde daarbij een grote rol. Waar laadt een kind van op en waar loopt een kind van leeg? Buiten was eigenlijk altijd goed en wij waren daarom ook dagelijks veel uren buiten te vinden in weer en wind. Maar hoe doe je dit als je kind op school zit? Het in een vast ritme mee moet? Niet goed tot rust komt of slaapt?

KinderYoga Lobkes5seizoenen

Samen met jou als ouder gaan we op zoek naar wat jou en je kind helpt deze Balans weer te vinden.

Na een telefonische intake zal ik aangeven wat ik verwacht te kunnen bieden. Dan volgt er een gesprek met ouder en kind om een plan van aanpak te maken. Dit kan begeleiding van mij zijn of in combinatie met andere hulpbronnen.

KinderYoga

Kinderyoga na school geef ik op dit moment niet, maar ik sta open voor Yoga lessen tijdens schooltijd. 

nieuwsbrief